Beneficiile reale ale postului intermitent

Dacă îți dorești să-ți îmbunătățești sănătatea și starea generală de bine, postul intermitent ar putea fi o opțiune demnă de luat în considerare. Această abordare dietetică populară a fost lăudată pentru numeroasele sale beneficii, care variază de la pierderea în greutate și îmbunătățirea sensibilității la insulină până la creșterea funcției cerebrale și prelungirea duratei de viață.

Prin includerea perioadelor de post în rutina ta alimentară, nu numai că poți scăpa de kilogramele nedorite, dar poți și să îți îmbunătățești claritatea mentală și abilitățile cognitive. În plus, postul intermitent beneficii a demonstrat rezultate promițătoare în promovarea sănătății digestive și a funcției intestinale, precum și în creșterea nivelului de energie și îmbunătățirea performanței la exerciții fizice.

Cu toate acestea, este important de menționat că, în timp ce există numeroase avantaje potențiale ale post intermitent, acesta nu poate fi potrivit pentru toată lumea. Se recomandă întotdeauna consultarea cu un profesionist în sănătate înainte de a începe orice nou regim alimentar.

Deci, dacă ești pregătit să începi o călătorie către o sănătate și vitalitate mai bună, continuă să citești pentru a descoperi beneficiile reale ale postului intermitent si alternarea perioadelor pentru acest tip de post care intareste coprul impotriva stresului oxidativ cu aceasta perioada de post conform studii straine.

Pierdere în greutate și îmbunătățirea sensibilității la insulină

Pierdere în greutate și îmbunătățirea sensibilității la insulinăVei pierde kilograme și corpul tău va deveni mai eficient în procesarea zahărului, ceea ce te va face să te simți mai sănătos și mai energizat. Postul intermitent a fost demonstrat a fi o strategie eficientă de gestionare a greutății, si de asmenea exista mai multe tipuri de post intermitent, postul de 12 ore, 24 de ore, 16 ore, 14 ore, 8 ore. Perioadele de post pot intari corpul astfel luptand cu boli cronice. Postul poarta denumire de intermittent fasting din engleza.

Atunci când postești, corpul tău arde grăsimea stocată pentru energie, ducând la pierderea în greutate. În plus, postul intermitent îmbunătățește sensibilitatea la insulină, ceea ce înseamnă că organismul tău poate regla mai bine nivelurile de zahăr din sânge. Acest lucru este benefic pentru persoanele cu diabet sau cele expuse riscului de a dezvolta diabet.

Studiile au arătat că printre beneficiile postului intermitent se afla si urmatoarele, reduce rezistența la insulină și scădea nivelul de zahăr din sânge, reducând astfel riscul de diabet de tip 2. de asemenea te protejeaza de stresul oxidativ, afectiuni cronice.

Prin includerea perioadelor de post în rutina ta, poți promova o pierdere sănătoasă în greutate și îmbunătăți controlul zahărului din sânge, ceea ce duce la o mai mare stare de bine și vitalitate.

Creșterea funcționării creierului și claritatea mentală

Funcționarea îmbunătățită a creierului și claritatea mentală sunt beneficii evidente ale intermitent intermittent fasting. Atunci când practicați postul intermitent, sănătatea creierului și performanța cognitivă pot îmbunătăți în mai multe moduri:

  • Creșterea producției de BDNF: Postul intermitent declanșează eliberarea unei proteine numite factor de neurotrofie derivat din creier (BDNF), care promovează creșterea și supraviețuirea celulelor nervoase. Acest lucru poate îmbunătăți funcția cognitivă și proteja împotriva declinului legat de vârstă.
  • Autofagie îmbunătățită: Postul intermitent stimulează autofagia, eliminând toxinele și îmbunătățind sănătatea generală a creierului. Autofagia este un proces celular care îndepărtează componente deteriorate sau disfuncționale, inclusiv cele din celulele creierului.
  • Reducerea inflamației: Inflamația cronică poate afecta funcționarea creierului. Postul intermitent a fost demonstrat că reduce markerii inflamatori, ceea ce poate duce la o performanță cognitivă îmbunătățită.

Prin incorporarea postului intermitent în rutina dvs., este posibil să experimentați o claritate mentală crescută, o memorie îmbunătățită și o concentrare sporită. Cu toate acestea, este important să consultați un profesionist în domeniul sănătății înainte de a face orice modificări semnificative în dietă sau stilul de viață.

Beneficii îmbunătățite pentru longevitate și anti-îmbătrânire

Beneficii îmbunătățite pentru longevitate și anti-îmbătrânireExperimentați beneficiile uimitoare ale postului intermitent, cum ar fi longevitatea îmbunătățită și un aspect tânăr. S-a demonstrat că postul intermitent stimulează regenerarea celulară îmbunătățită, ceea ce poate promova o durată de viață mai lungă și încetini procesul de îmbătrânire.

Atunci când postiți intermitent, corpul vostru intră într-o stare numită autofagie, în care începe să descompună celulele vechi și deteriorate și să recicleze componentele acestora. Acest proces nu numai că ajută la eliminarea toxinelor din corp, dar promovează și creșterea de noi celule sănătoase.

În plus, s-a constatat că postul intermitent reduce inflamația din corp. Inflamația cronică este asociată cu îmbătrânirea și bolile legate de vârstă, deci prin reducerea inflamației prin post, puteți încetini procesul de îmbătrânire și îmbunătăți sănătatea în general.

Cu toate acestea, este important de menționat că postul intermitent poate să nu fie potrivit pentru toată lumea. Este întotdeauna recomandat să consultați un profesionist în domeniul sănătății sau un nutriționist înainte de a începe orice nouă abordare dietetică.

Sănătatea digestivă îmbunătățită și funcționarea intestinelor

Prin introducerea postului intermitent în stilul de viață, poți îmbunătăți sănătatea digestivă și funcționalitatea intestinelor tale.

În timpul perioadelor de post, corpul tău are ocazia să se odihnească și să se repare, ceea ce permite o absorție îmbunătățită a nutrienților. Acest lucru înseamnă că atunci când mănânci, corpul tău poate extrage mai bine vitaminele esențiale, mineralele și alte nutrienți din alimentele consumate.

În plus, s-a demonstrat că postul intermitent reduce inflamația în intestine. Inflamația cronică în sistemul digestiv poate duce la diferite tulburări digestive precum sindromul de colon iritabil (IBS) sau boala inflamatorie intestinală (IBD). Prin reducerea inflamației prin intermediul postului intermitent, poți promova un mediu mai sănătos al intestinelor și poți ameliora simptomele asociate cu aceste afecțiuni.

Este important să menționăm că, deși postul intermitent are aceste beneficii potențiale pentru sănătatea digestivă, poate să nu fie potrivit pentru toată lumea. Cel mai bine este să consulți întotdeauna un specialist în sănătate sau un dietetician înainte de a face orice schimbări semnificative în alimentație.

Niveluri crescute de energie și performanță îmbunătățită la exerciții fizice

Niveluri crescute de energie și performanță îmbunătățită la exerciții fiziceCrește-ți nivelul de energie și îmbunătățește-ți performanța la exerciții prin introducerea postului intermitent în rutina ta. Postul intermitent a demonstrat că crește rezistența și îmbunătățește performanța atletică datorită impactului său asupra metabolismului și arderea grăsimilor.

Atunci când postești, corpul tău trece de la utilizarea glucozei ca sursă principală de combustibil la utilizarea grăsimilor depozitate pentru energie. Aceasta nu numai că ajută la pierderea în greutate, ci și crește rezistența în timpul activității fizice.

Cercetările sugerează că postul intermitent poate îmbunătăți forța musculară și puterea de efort, permițându-ți să te depășești în antrenamentele tale. În plus, poate crește producția de hormon de creștere, care ajută la refacerea și repararea musculară.

Dând sistemului tău digestiv o pauză în timpul perioadei de post, permiți mai multă energie să fie direcționată către performanța la exerciții. Cu toate acestea, este important să rețineți că răspunsurile individuale pot varia în ceea ce privește postul intermitent și exercițiile fizice.

Unele persoane pot găsi dificil să susțină antrenamente intense în timpul postului, mai ales dacă nu sunt adecvat hrănite în prealabil. Este crucial să-ți asculți corpul și să te ajustezi în consecință.

Includerea postului intermitent poate fi o modalitate eficientă de a crește nivelul de energie și de a-ți optimiza performanța la exerciții. Nu uita să consulți un profesionist în domeniul sănătății sau un dietetician înainte de a începe orice nouă abordare alimentară sau de a face schimbări semnificative în obiceiurile tale alimentare.

PIERDEREA INSTANTANEE ÎN GREUTATE ESTE ÎNTOTDEAUNA RISCANTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA

O mulțime de alergători mai experimentați (ca mine) au început să lucreze pentru că au pierdut în greutate. Vă oferim astăzi un articol de ziar din listă care vorbește despre pericolele pierderii în greutate folosind substanțe chimice. Am venit cu 87kg pentru 75 ruleaza. Sunt acum, pentru mine, la un 79 perfect. Alegeți să alergați nu numai pentru pierderea în greutate, ci și pentru sănătate, în primul rând!

Stilul de viață Modern, activitatea fizică redusă, dieta și factorii genetici contribuie la apariția frecventă a obezității în lume, care, potrivit avertismentelor Organizației Mondiale a sănătății, se confruntă cu lacune epidemice.

În Uniunea Europeană, unul din doi bărbați și unul din patru femei sunt supraponderali. În efortul de a rezolva această problemă estetică și medicală, persoanele obeze acceptă adesea cu ușurință ceea ce le este servit în reclame. Scopul este clar-de a pierde cât mai multe kilograme într-o perioadă scurtă de timp. Sigur, nici o problemă. Totul și totul este oferit-de la diverse dispozitive care vor strânge mușchii abdominali, până la tablete și capsule care “scad kilogramele”, “topesc colesterolul”, chiar reglează sudarea, nivelul zahărului sau circulația. Aproape nimeni nu se gândește la consecințele asupra sănătății “pierderii instantanee în greutate”.

“Remedii de salvare a vieții” și “descoperiri recente” concepute pentru pierderea în greutate au fost prezente de câteva decenii și vorbim despre tipuri mai mult sau mai puțin frauduloase. Obezitatea este o problemă metabolică, iar în reducerea kilogramelor, se folosesc adesea produse dietetice care, de fapt, nu sunt. Mecanismul lor de http://femeiaviitorului.ro/black-latte-metoda-rapida-pentru-o-figura-subtire/ acțiune este controversat, iar aceste medicamente pot perturba funcționarea organismului, – spune Astăzi Vukosava Stefanovich, un farmacist de la Asociația nucleelor farmaceutice.

Potrivit ei, acest segment nu este reglementat de lege, deși aceste medicamente nu sunt întotdeauna inofensive. Unele dintre ele acționează ca laxative și diuretice (accelerează mișcarea intestinului sau elimină lichidul), pentru altele, datorită ingredientelor din plante, se crede în mod eronat că acestea sunt întotdeauna inofensive…

Multe produse care trebuie înregistrate ca medicamente sunt vândute ca produse dietetice sau ca medicamente auxiliare. Astfel, de exemplu, dacă reduc resorbția grăsimilor, ele reduc și resorbția vitaminelor care sunt solubile în ele, ceea ce poate provoca probleme de sănătate cu utilizare prelungită – subliniază interlocutorul Danas.

Obezitatea este o tulburare care trebuie tratată cu medicamente controlate de un medic.fiecare încercare de a pierde în greutate necesită o schimbare a obiceiurilor, mai ales atunci când vine vorba de cantitatea și tipul de hrană, precum și de creșterea activității fizice. Acesta este motivul pentru care trebuie să pierdeți kilograme pe un “program pe termen lung”, și nu brusc. Produsele în sine pentru pierderea în greutate nu vor avea efect fără a corecta dieta și activitatea fizică.

Cercetări mai recente au confirmat ceea ce am crezut că este puțin probabil-că persoana nu mănâncă, nu este slabă. Motivul este un mecanism găsit în creierul uman care protejează organismul de degradare. Cu alte cuvinte, atunci când apare foametea, protejează organismul care suferă de alimente insuficiente.

Metabolismul încetinește, iar rezervele de energie sunt salvate și depuse

Cu produsele dietetice, numai corectitudinea igienică este controlată, nu compoziția lor. Unii dintre ei, probabil, de asemenea, ingrediente care nu sunt în Declarație, cum ar fi amfetaminele, care provoacă pierderea bruscă în greutate, – subliniază interlocutorul nostru și adaugă că compoziția acestor produse, care, din păcate, poate avea consecințe negative pentru sănătate, rămâne “pe conștiința producătorului”. Doar pentru că sunt în trafic nu înseamnă că sunt în siguranță.

Ea citează exemplul unui “arzător de grăsime” în magazinele destinate sportivilor. Utilizarea produselor care conțin efedrină și cofeină împreună este interzisă, deoarece această combinație afectează negativ inima, crescând în același timp agresivitatea și puterea. Cu toate acestea, site-urile promovează în mod liber produsele “fără efedrină”, dar care conțin ” mahuang “(numele chinezesc al plantei ephedra), precum și guarana, care are și cofeină în compoziția sa. Dar, din moment ce modelarea corpului este” în vogă”, este probabil ca mulți tineri să se adune pentru a cumpăra un astfel de produs, fără să știe că are efecte negative asupra inimii, dar și că nimeni nu îl controlează. Deoarece vorbim despre produse dietetice, se efectuează o inspecție sanitară și de piață competentă pentru acestea, iar verificarea compoziției nu este necesară.

Greutatea corporală a populației crește în întreaga lume, dar problema este că nu există acțiuni paralele care să indice cauzele obezității din ce în ce mai frecvente. Un studiu din Marea Britanie a constatat că un copil care mănâncă o pungă de chipsuri în fiecare zi consumă cinci litri de ulei pe an. Deci, doar aruncarea gustărilor poate ajuta adesea mai mult decât medicamentele pentru pierderea în greutate”, explică Stefanovicheva.

Concepția greșită este că medicamentul pe bază de plante nu are efecte secundare

Se spune că podubica, un amar și non-toxice plante medicinale utilizate în tratamentul timp de 2000 de ani, atunci când a fost găsit în concentrații mai mari în greutate-pierderea de capsule în Franța, cazuri de disfuncție hepatică (creșterea transaminazelor) au fost raportate la centrul de pharmacovigilants (nedorite droguri).

Când capsulele au fost oprite, funcția a revenit la normal. Mai târziu, însă, odată cu aportul unei băuturi amare, efectul negativ a reapărut. Astfel, această plantă bine cunoscută și utilă, în capsule, a avut alte efecte necunoscute. OMS și Organizația farmaceutică internațională încearcă să” returneze ” aceste produse (și altele similare pentru chelie, vene sau hemoroizi) în farmacii, deoarece dacă afectează metabolismul, acestea trebuie monitorizate și înregistrate ca medicamente.

Produsele dietetice nu pot include proprietăți medicinale precum pierderea în greutate, scăderea colesterolului, glicemia și îmbunătățirea circulației sângelui. Cantitățile excesive de zinc în timpul utilizării pe termen lung pot provoca tulburări de concentrare a cuprului și probleme grave de sănătate.

Pe de altă parte, cetățenii noștri nu sunt învățați să raporteze tot ce beau, dar de multe ori astfel de date în fața unui medic sau farmacist. Problema ingredientelor medicamentului este deosebit de importantă pentru pacienții cronici care iau deja anumite medicamente.

Medicamente, dietă și activitate

Terapia medicamentoasă pentru obezitate implică utilizarea a două grupuri de medicamente. Unul dintre ei lucrează în centrul foamei și sațietății, în timp ce celălalt grup de medicamente funcționează la nivelul organelor de sudură, Ca urmare a faptului că grăsimile introduse nu sunt distruse sau absorbite, ci sunt îndepărtate din organism.

Împreună cu o dietă dietetică și o activitate fizică (și supravegherea medicului), aceste medicamente duc la o scădere a greutății corporale precomerice și, de asemenea, au un efect benefic asupra încălcării metabolismului grăsimilor, hipertensiunii arteriale și multe altele.

Slim pierde greutate instrucțiuni

Ați găsit acest articol util? Deci, vom fi foarte fericiți dacă veți împinge “ca” ” dacă intenționați să vărsați 5 în cursul unei săptămâni, după care trebuie să urmați o strategie eficientă.

Am evaluat acest nivel clienții care au preferat scădere în greutate rapid în cadrul f. ex. o vacanță sau o fotografie, precum și lucrări de mare. De fapt, unii dintre clienții mei, care folosesc această strategie, așa cum au fost trei până la patru săptămâni de regim de dietă, deja după o săptămână.

Deși nu este un remediu de lungă durată, ar putea crește arderea grăsimilor, deoarece vă inspirați de modificări și mai durabile și de lungă durată. Puteți pierde 5 kilograme într-o săptămână. Deși este posibil să pierdeți 5 kg într-o săptămână, nu este sigur, totuși, singurul și singurul corp de grăsime.

Dacă creșteți aportul de fibre, ar trebui să începeți, de asemenea, să beți mai multă apă. În acest fel, vă veți simți mai săturați și veți facilita digestia fibrelor în sine. În multe cazuri, ni se pare că ne este foame, dar după ce bem un pahar de apă, descoperim că a fost de fapt sete.

Din cauza kalorieunderskud, care este esențială pentru a topi fiecare kilogram subțire de grăsime, este doar că nu este posibil să arzi 5 kg de grăsime corporală pură pe parcursul unei săptămâni, într-un mod fără riscuri.

Slim să știi exact cum să reduci greutatea într-un mod sănătos și echilibrat

Fizzy slim să știi exact cum să reduci greutatea într-un mod sănătos și echilibratCu toate acestea, pierde în greutate într-un timp rezonabil, puteți, dacă vă păstrați în mod constant un ochi pe bunăstarea fizică ca obiectiv principal. Răspunsul la această nevoie constă într-o dietă sănătoasă și echilibrată și obiceiul de a face mișcare, ceea ce va îmbunătăți nu numai aspectul fizic, ci și mai ales stilul tău de viață. Iată sfaturile sănătoase despre cum să slăbești rapid și sfaturile pentru a menține o stare de bunăstare de durată.

Chiar aici sunt cele 7 acțiuni pe care trebuie să le îndepliniți pentru a pierde 5 kg într-o săptămână. Luați în carbohidrați mult mai puțin și scăzut în grăsimi și proteine sănătoase. Puteți pierde o afacere mare chiar mai multe kilograme urmând un plan de dieta low-carb un număr de zile. Ea are de fapt un studiu de cercetare a arătat că o strategie de dieta saraca in carbohidrati este foarte eficient atunci când vine vorba de pierderea in greutate, în același timp, specifice, care îmbunătățește starea de bine.

O constrângere momentană pentru utilizarea carbohidraților și poate, de asemenea, să scadă retenția de apă și umflarea. Prin urmare, persoanele care limitează aportul de carbohidrați, de multe ori instrucțiuni variază diferența, astăzi, a doua zi, a început planul regim de dieta. Dacă mâncați în același timp o cantitate mare de proteine, ai putea reduce pofta de mancare, împreună cu creșterea dumneavoastră carbogazoase Slim instrucțiunile de proces metabolic. Încercați să scăpați de toți carbohidrații de amidon și de zahăr din dieta dvs. timp de o săptămână. Modificați-le cu legume kulhydratfattige, crescând în același timp aportul de ouă, carne slabă și pește.

Slim preț pentru corp

Fizzy slim preț pentru corpSlim slim bodyjudecarea: o scădere a utilizării carbohidraților poate duce la o pierdere substanțială în greutate, atât în ceea ce privește grăsimea corporală, cât și excesul de lichid în organism. Consumând o mulțime de proteine slim rata mult mai mult decât SIDA, de asemenea. Mananca rata teribil, la fel ca toate principiile naturale de energie și stai departe de alimente Fine, dacă aveți de gând să piardă în greutate în timp util, ai putea lucra la un plan de dieta bazat pe depozite naturale. Aceste alimente tind să fie mult mai încărcate și, prin urmare, fac mult mai ușor să mănânci mai puține calorii fără să-ți fie foame. În timpul săptămânii, asigurați-vă că consumați produse crude, naturale. Stai departe de alimente extrem de rafinate. Consumul de proteine și legume sănătoase slabe, http://femeiaviitorului.ro/black-latte-metoda-rapida-pentru-o-figura-subtire/ cu o dietă cu panglică cu conținut scăzut de carbohidrați, poate fi incredibil de plăcut, chiar dacă nu obțineți cât mai multe calorii. Ideea finală: pentru a face greutate de management 5 lire sterline, este nevoie să rămânem cu toate-naturale, alimente crude, în cursul de astăzi. Consumați o dietă cu plan de reducere a grăsimilor într-un mod sănătos și echilibrat de proteine și legume cu un material internet cu conținut scăzut de carbohidrați.

Minimizați consumul de calorii prin respectarea acestor concepte (a se vedea lista). O scădere a aportului de calorii poate fi cea mai importantă variabilă atunci când vine vorba de controlul greutății. Dacă nu consumați mai puține calorii decât dvs., atunci cu siguranță nu veți pierde grăsime. Mai jos este un calculator de preț care dezvăluie cantitatea de calorii pe care trebuie să o consumați pentru a pierde în greutate (se deschide într-o filă nouă).

Mai jos sunt o serie de indicații simple cu privire la modul în care ați putea reduce consumul de calorii: numărați calorii: stradă, în plus, înregistrați cu bandă alimentele pe care le consumați. Utilizați un contor de calorii pentru a monitoriza cantitatea de calorii ca nutrienți pe care îi consumați. Consumați numai vasul bine-cunoscut. Reducerea tuturor ofertelor și, de asemenea, nu rata fizică subțire pentru a lua ceva după cină. Păstrați clar de smagsfremmere rafinat: elimina boostere de gust kaloriemættede, cum ar fi ketchup, mayo ca condimente.

Efectuarea formei pentru vară

Efectuarea formei pentru varăUmpleți cu legume: o mulțime de feluri de mâncare cu legume, precum și limitarea carbohidraților, amidonului și, de asemenea, a constat din grăsimi pe parcursul săptămânii.

Selectați resurse slabe de proteine sănătoase: alegeți surse de proteine sănătoase cu alimente sănătoase precum puiul în plus față de pește.

Nu consumați calorii: alegeți apă și, de asemenea, băuturi kaloriefrie, cum ar fi ceai sau cafea. Proteinshakes rămân în ordine, dacă le numărați ca un fel de mâncare.

Concluzie: scăderea aportului caloric este un element important pentru pierderea în greutate. Este posibil să fie nevoie să scăpați puternic pentru a pierde multă greutate în doar o săptămână. Ridicați greutățile și creșteți perioada de antrenament intensă. Antrenamentul este unul dintre cele mai eficiente instrumente pentru a vă reduce grăsimea corporală și pentru a vă îmbunătăți aspectul. Antrenamentul de forță, cum ar fi halterele, ar putea declanșa aceeași greutate ca un antrenament aerobic normal.

De asemenea, ajută la îmbunătățirea sau menținerea masei și forței țesutului muscular. Formarea de rezistență completă a corpului este, de asemenea, un mijloc fiabil de scădere a carbohidraților organismului și, de asemenea, hidratarea terminalelor, ceea ce poate duce la pierderea substanțială în greutate.

Cum de a reduce greutatea perfect

Greutatea Ta Este Importantă. În ultimii ani a devenit clar că greutatea este o problemă importantă de sănătate. Unii oameni care au nevoie să piardă în greutate pentru sănătatea lor nu o recunosc, în timp ce alții care nu au nevoie să piardă în greutate vor să devină mai subțiri din motive cosmetice. Înțelegem că, în anumite privințe, greutatea dvs. este diferită de, de exemplu, nivelul colesterolului sau tensiunea arterială, deoarece nu puteți vedea care sunt acestea uitându-vă la cineva.

Mulți pacienți au avut furnizori de servicii medicale care au abordat greutatea lor într-o manieră mai puțin sensibilă sau utilă. Este posibil ca unii pacienți să fi avut întâlniri de îngrijire a sănătății în care s-au simțit blamați, dar nu au ajutat. Gestionarea cu succes a greutății este o provocare pe termen lung.

Stabiliți obiectivele corecte

Greutatea poate afecta stima de sine a unei persoane. Excesul de greutate este foarte vizibil și evocă unele reacții puternice, oricât de nedrept, de la alte persoane și de la persoanele care poartă excesul de greutate.

Cantitatea de pierdere în greutate necesară pentru a vă îmbunătăți sănătatea poate fi mult mai mică decât doriți să pierdeți, atunci când luați în considerare modul în care vă evaluați greutatea.

Cercetările au arătat că sănătatea dumneavoastră poate fi mult îmbunătățită printr-o pierdere de 5-10% din greutatea inițială. Asta nu înseamnă că trebuie să vă opriți acolo, dar înseamnă că un obiectiv inițial de a pierde 5-10% din greutatea inițială este atât realist, cât și valoros.

Comportamente care vă vor ajuta să pierdeți în greutate și să o mențineți. Stabilirea obiectivelor corecte este un prim pas important. Majoritatea oamenilor care încearcă să piardă în greutate se concentrează doar pe un singur scop: pierderea în greutate. Cu toate acestea, zonele cele mai productive pe care să se concentreze sunt modificările dietetice și ale activității fizice care vor duce la schimbarea greutății pe termen lung. Managerii de greutate de succes sunt cei care selectează două sau trei goluri la un moment dat, care sunt ușor de gestionat.

“Exercitarea mai mult” este un obiectiv mare, dar nu este specific. “Walk 5 mile în fiecare zi” este specific și măsurabil, dar este greu de realizat dacă sunteți doar la început? “Mers pe jos de 30 de minute în fiecare zi” este mai realizabil, dar ce se întâmplă dacă sunteți ținut la locul de muncă o zi și există o furtună în timpul de mers pe jos o altă zi? “Mers pe jos 30 de minute, 5 zile în fiecare săptămână” este specific, greu de realizat, și iertător. Pe scurt, un gol minunat!

Nimic Nu Reușește Ca Succesul

Modelarea este o tehnică comportamentală în care selectați o serie de obiective pe termen scurt care se apropie din ce în ce mai mult de obiectivul final (de exemplu, o reducere inițială a aportului de grăsimi de la 40% din calorii la 35% din calorii și mai târziu la 30%). Se bazează pe conceptul că “nimic nu reușește ca succesul.

“Modelarea folosește două principii comportamentale importante: (1) obiectivele consecutive care vă avansează în pași mici sunt cea mai bună modalitate de a ajunge la un punct îndepărtat; și (2) recompensele consecutive mențin efortul general revigorat.

O recompensă eficientă este ceva care este de dorit, în timp util și depinde de îndeplinirea obiectivului tău. Recompensele pe care le alegeți pot fi materiale (de exemplu, un film sau un CD cu muzică sau o plată pentru cumpărarea unui articol mai costisitor) sau un act de bunătate de sine (de exemplu, o după-amiază liberă de la serviciu sau doar o oră de liniște departe de familie). Recompensele mici frecvente, câștigate pentru îndeplinirea obiectivelor mai mici, sunt mai eficiente decât recompensele mai mari care necesită un efort lung și dificil.

Monitorizați-vă greutatea

În timp ce s-ar putea sau nu poate dori să te cântărească frecvent în timp ce pierde în greutate, monitorizarea regulată a greutății va fi esențială pentru a vă ajuta să vă mențineți greutatea mai mică. Când țineți o evidență a greutății dvs., un grafic poate fi mai informativ decât o listă a greutăților dvs.

Cu toate acestea, atunci când vă cântăriți și păstrați un grafic sau un tabel de greutate, amintiți-vă că dieta și exercițiile fizice de o zi nu vor avea un efect măsurabil asupra greutății dvs. a doua zi. Greutatea de astăzi nu este o măsură adevărată a cât de bine ați urmat programul dvs. ieri, deoarece greutatea apei corpului dvs. se va schimba de la o zi la alta, iar schimbările de apă sunt adesea rezultatul unor lucruri care nu au nimic de-a face cu eforturile dvs. de gestionare a greutății.

Controlul stimulului (cue) implică învățarea a ceea ce indicii sociale sau de mediu par să încurajeze mâncarea nedorită și apoi schimbarea acestor indicii. De exemplu, puteți afla din reflecție sau din înregistrări de auto-monitorizare că este mai probabil să mâncați prea mult în timp ce vă uitați la televizor sau ori de câte ori sunt expuse tratamente de către oala de cafea de la birou sau când sunteți în jurul unui anumit prieten.

S-ar putea apoi să încerce să schimbe situația, cum ar fi prin separarea de asociere dintre consumul de cue (nu mânca în timp ce uitam la televizor), evitarea sau eliminarea cue (las de cafea cameră imediat după turnarea cafea), sau schimbarea circumstanțele cue (plan pentru a satisface prietenul tău într-un nealimentare setare). În general, produsele alimentare vizibile și accesibile sunt adesea indicii pentru consumul neplanificat.

Schimbarea modului în care mâncați poate face mai ușor să mâncați mai puțin fără să vă simțiți lipsiți. Este nevoie de 15 sau mai multe minute pentru ca creierul dvs. să primească mesajul că ați fost hrănit. Mâncarea lentă te va ajuta să te simți mulțumit. Mâncarea multor legume și fructe te poate face să te simți mai plin.