NATURAL DIABETES TREATMENT-DIABET: 19 DIABET NATURALE MEDICAMENTE

După atac de cord și cancer, diabetul este cea mai frecventă boală de astăzi. Este vorba despre o tulburări metabolice cronice și incurabile caracterizate prin hiperglicemie, care este în mod constant un nivel ridicat de glucoză în sânge.

Diabetul sau diabetul se referă la bolile endocrine și se crede că stilul de viață modern a dus la creșterea constantă a numărului de pacienți. Diabetul apare atunci când pancreasul gastric nu produce suficientă insulină hormonală. Insulina este necesară și are o funcție în organism pentru a furniza zahăr din sânge către celule. Când un om nu suferă de diabet, corpul său descompune alimentele în componente inactive în timpul și imediat după masă.

Hidrații de Carbon sunt transformați în zaharuri, adică glucoză, care este necesară pentru ca organismul nostru să creeze energie. Glucoza este apoi absorbită în sânge, iar nivelurile ridicate de zahăr din sânge în pancreas dau un indiciu că produce insulină.

Insulina ia glucoza din sânge în celulele corpului nostru. Glucoza este apoi transformată instantaneu în energie sau stocată în ficat și mușchi pentru o utilizare ulterioară. După 2-4 ore, nivelul glucozei din sânge este din nou scăzut, iar organismul folosește energia stocată anterior.

La persoanele cu diabet zaharat, metabolismul funcționează diferit.

După mâncare, pancreasul nu poate produce suficientă insulină sau nu poate rezista efectelor insulinei. Atunci când nu există suficientă insulină, nivelul glucozei crește în sânge și apoi trece în urină și este aruncat din corp, iar corpul este lăsat fără capacitatea de a-l prelucra în energie. Creșterea pe termen lung a zahărului din sânge poate provoca multe boli grave.

Diabetul de tip 1 și diabetul de tip 2 pot apărea.

  • diabetul de tip 1 Este cea mai severă formă de diabet. Pancreasul nu produce suficientă insulină sau deloc. Cel mai adesea, acest tip se găsește la copii și tineri, dar poate apărea în toate categoriile de clasă. Tratamentul este necesar din prima zi în care boala este stabilită, precum și controlul strict al nivelului de glucoză din sânge, o dietă specială pentru diabetici și o activitate fizică crescută.
  • diabetul de tip 2 este mai frecvent și apare la persoanele cu vârsta peste 40 de ani și la persoanele cu obezitate. Pancreasul nu produce suficientă insulină sau organismul a încetat să răspundă la acest hormon. Pacienții trebuie să utilizeze medicamente antidiabetice, să regleze greutatea corporală, să aibă o dietă specială și o activitate fizică moderată sau crescută.

Obiceiurile de viață mai sănătoase și reglarea greutății corporale pot fi adesea suficiente pentru a lupta împotriva bolii. Diabetul zaharat apare la femeile gravide și, de obicei, dispare http://femeiaviitorului.ro/suganorm-remediu-natural-pentru-tratarea-problemelor-cu-diabet-zaharat/ după naștere. Diabetul de tip 2 este mai frecvent decât 90% dintre diabetici, în timp ce diabetul de tip 1 este mai puțin frecvent, doar 10 %. Alte tipuri de boli sunt foarte rare și sunt adesea rezultatul luării anumitor medicamente sau apar în anumite boli, în special în cele endocrine.

SIMPTOMELE DIABETULUI-DIABET

Unele dintre simptomele diabetului de tip 1 sunt:

  • a senzație puternică de sete, a
  • gură uscată specifică,
  • urinare excesivă,
  • pacienții pierd în greutate și simt foame constantă și trebuie să mănânce.

De asemenea, puteți prezenta oboseală, dureri de stomac, vânătăi, respirație urâtă “pe mere” sau un miros similar de urină. Un miros specific de urină pe acetonă sau mere este un simptom grav și un semnal de alarmă pentru a merge la medic, deoarece unul dintre indicii intră într-o comă diabetică. Diabetul de tip 1 se dezvoltă brusc.

Unele dintre simptomele diabetului de tip 2:

  • a diabeticul este Goji, nu slab și se simte constant obosit, somnoros și slab, există
  • nici un miros specific de acetonă,
  • urinarea copioasă apare,
  • și îi este sete.

Prin creșterea treptată a nivelului de zahăr din sânge, veți recunoaște, de asemenea, caracteristica “blush diabetic” pe obraji. Diabetul de tip 2 se dezvoltă mai lent.

CAUZA DIABETULUI-DIABET

Boala de zahăr poate fi ereditară. Se transmite direct de la părinți la copii. Acest lucru nu înseamnă că fiecare copil va avea diabet dacă are părinți sau că îl vor avea deloc. Ereditatea bolii depinde de mulți factori. În plus, diabetul poate apărea chiar dacă cineva nu a avut niciodată boala în istoricul familial. Obezitatea este cea mai frecventă cauză de diabet sau diabet.

Cercetările arată că până la 60% dintre diabetici sunt obezi. Persoanele obeze prezintă o scădere a sensibilității celulelor beta pancreatice în timp, astfel încât acestea nu produc suficientă insulină, ceea ce duce la o mai mică livrare a glucozei în celule și acumularea în sânge.

Diverse boli pot declanșa apariția diabetului atunci când apare ca o complicație sau o boală secundară. Acest lucru se aplică alcoolismului, cancerului sau bolii pancreatice, cu tulburări endocrine cum ar fi acromegalia, hipertiroidismul, sindromul Cushing, precum și hemocromatoza și unele boli virale.

Acest lucru se întâmplă la persoanele care utilizează medicamente pentru boli reumatice, medicamente pentru boli respiratorii cronice, pentru boli de rinichi și piele, unele medicamente pentru alergii și medicamente pentru scăderea tensiunii arteriale și eliberarea fluidelor. Contraceptivele orale pot afecta creșterea nivelului de glucoză din sânge.

Un stil de viață dezordonat care provoacă consumul frecvent de dulciuri, puțină activitate fizică și consumul excesiv de alcool crește riscul de îmbolnăvire:

  • Alte cauze ale diabetului includ
  • menopauza,
  • stresul,
  • infecții frecvente,
  • răcelile și inflamația,
  • precum și nașterea copiilor mari
  • și chirurgia poate fi cauza diabetului.

DIAGNOSTICUL DIABETULUI SAU DIABETULUI

Glicemia (nivelul glucozei din sânge) este principalul parametru pentru efectuarea unui diagnostic. Valorile normale dimineața (pe stomacul gol) variază de la 3,9 la 6,1 mmol / l. Un nivel de glucoză din sânge peste această limită sau mai mare de 7,2 mmol / l indică o formă de diabet.

Și detectarea acetonului în respirație poate ajuta, deoarece în formele mai severe de diabet, acidul anatoxina este transformat în acetonă. Glucoza din urină este un semn al diabetului zaharat. Dovezile calitative ale glucozei în urină, examinarea folosind benzi de testare și dovezi ale cetonelor în urină pot ajuta la diagnosticarea diabetului.

TRATAMENTUL DIABETULUI-DIABET

Pentru ambele tipuri de diabet, trebuie să vă reglați greutatea corporală (dacă sunteți obez), să reglați obiceiurile nesănătoase, să vă schimbați dieta, să creșteți activitatea fizică și să reduceți (sau să eliminați) consumul de alcool.

În funcție de vârstă, severitatea bolii, nutriție și fitness, medicul poate prescrie o dietă cu insulină, medicamente cu o dietă sau doar o dietă.

NUTRIȚIA PERSOANELOR CU DIABET ZAHARAT-DIABET ZAHARAT

Ce aveți nevoie pentru a evita persoanele cu diabet?
Principalele direcții pentru o dietă diabetică sau diabetică ar trebui să fie evitarea făinii albe, a alimentelor grase, desigur, și a zahărului.

Împingeți pâinea din făină albă, rulouri, afide și toate testele de grăsime și astenikov. De asemenea, se taie în jos pe feluri de mâncare de cartofi și chips-uri de cartofi.

Carnea grasă, produsele din carne, carnea conservată, peștele gras sunt complet aruncate și, uneori, în cantități mai mici, mănâncă carne de porc mai rară, jigerika și, foarte rar, mănâncă puțin Pavlak și gălbenuș.

Evitați mâncarea picantă și cârnații. Evitați utilizarea grăsimilor animale, a uleiului rafinat de calitate scăzută, a brânzeturilor sărate, a brânzeturilor dulci, a untului și a fructelor dulci, cum ar fi struguri, banane, smochine, struguri uscați și urma. Diabetul ar trebui să mănânce din ce în ce mai des. Luați cantitatea de fructe care se potrivește cu pumnul, cantitatea de salată care se potrivește cu doi pumni și cantitatea de carne și pâine care este dimensiunea palmei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *