Se estimează că prostatita cronică la un moment

Cum să tratați problemele de urină și mărirea prostatei!

Prostata este o glandă mică, a cărei dimensiune și formă seamănă cu un nuc. Situat sub vezică și înconjoară partea superioară a uretrei, adică tubul, care din penis poartă urină și penis. Prostata sau glanda prostatică produce un fluid dens și clar care, atunci când este amestecat cu sperma, formează un fluid seminal.Boli care afectează prostate Hiperplazie benignă de prostate.

Pe măsură ce un bărbat îmbătrânește, mărimea prostatei crește și, deși acesta este un proces natural, poate exista o restricție a fluxului de urină. Extinsă de prostată este menționată ca benigne prostatic hiperplazia HBP.Prostatita acută și cronică.Una dintre cele mai frecvente inflamații ale prostatei este prostatita cronică.

Se estimează că prostatita cronică la un moment

Se estimează că prostatita cronică la un momentDat în viață afectează până la 35% dintre bărbați. Dacă orice parte a corpului devine inflamată, devine roșie și este fierbinte și dureroasă http://femeiaviitorului.ro/urotrin-suport-pentru-probleme-cu-glanda-prostatica/ cancerul de prostate.Cancerul de prostată este o boală care afectează celulele prostatei.Ce este cancerul oricum Corpul uman este format din milioane de celule mici, care sunt chiar mai mici decât un cap de ac. Toate celulele-cu excepția celulelor din creierul nostru au ciclul lor de viață; celulele noi se formează atunci când o celulă este împărțită în două.

Aceste celule noi sunt necesare pentru a înlocui acele celule care nu mai funcționează și mor.În celulele sănătoase, creșterea și diviziunea celulară reprezintă de obicei un proces regulat și bine controlat.Dar, uneori, acest proces scapă de sub control și celulele se împart chiar și atunci când nu este necesar adică dincolo de întreținerea și reînnoirea normală a țesuturilor până când formează o bucată, care este denumită tumoare.

Tumorile pot fi benigne sau maligne. Celulele unei tumori benigne nu migrează, dar o tumoare mărită poate exercita presiune asupra țesuturilor și organelor înconjurătoare, provocând o serie de complicații.O tumoare malignă se numește cancer.Ce să vă așteptați atunci când vizitați un medic.Medicul urologul vă va întreba care sunt simptomele dvs. și vă poate sugera efectuarea unui test de sânge.

Acest test de sânge oferă medicilor informații despre proteinele de suprafață PSA antigen specific prostatic din sânge. Nivelul ridicat al câinelui care produce prostata este primul semn că pot fi necesare teste suplimentare. Nivelurile ridicate de PSA pot fi cauzate de o serie de cauze diferite, astfel încât, pe baza sa, nu putem pronunța diagnosticul de cancer de prostată. În plus, medicul poate efectua un examen fizic pentru a vedea dacă prostata este mărită.

Dacă aveți un nivel ridicat de PSA și forma prostatei

Dacă aveți un nivel ridicat de PSA și forma prostateiApare neregulată, pot fi necesare teste suplimentare.Una dintre ele este o examinare digitală a prostatei de către rect DRV. În timpul examinării, medicul introduce un deget cu o mănușă înțepată în rect și palpează prostata pentru a evalua duritatea acesteia, prezența potențială a bucăților sau a zonelor anormale. Acest test durează doar câteva minute.Combinația dintre un nivel ridicat de PSA și o constatare anormală în DRV este probabil să indice necesitatea unor teste suplimentare.

Metodele comune de investigare includ examinarea prostatei prin ultrasunete și prelevarea de probe de țesut prin biopsii.La examinarea prostatei prin ultrasunete, o sondă cu privire la dimensiunea unui deget este introdusă în rect. Această sondă creează unde sonore care sunt înregistrate și transformate în imagini video sau fotografii de prostată.

Biopsia prostatei se efectuează sub controlul imaginii cu ultrasunete transrektálního folosind o sondă care este introdusă în rect, care ghidează acele fine de biopsie prin peretele rectului în părți ale prostatei, unde s-a constatat că au anomalii. Cu ajutorul acestor ace, se iau mici părți ale țesutului.Medicul / urologul dumneavoastră vă poate oferi informații despre cea mai potrivită opțiune de tratament după finalizarea diagnosticului. Cu toate acestea, această alegere depinde și de vârstă, de gradul de extindere a prostatei, de gradul de dificultate și de alte circumstanțe.

Patru bărbați mor de cancer de prostată în fiecare zi în Republica Cehă.Cele mai multe dintre această boală gravă cauzează simptome, cu toate acestea cancerul de prostata nici un simptom nu au și, uneori, la apariția lor apare doar într-un stadiu mai avansat.Exercitiile fizice regulate de mai multe ori pe saptamana au un efect pozitiv asupra sanatatii generale a unei persoane, dar, de asemenea, sa dovedit a reduce pana la jumatate riscul de deces din cauza cancerului de prostata la barbati.

Dacă bărbații doresc să evite complet această boală,

Dacă bărbații doresc să evite complet această boală,Atunci trebuie să se angajeze în sport cât mai intens posibil. Mai ales forța și exercițiile viguroase ajută la reducerea riscului cu până la 60%.Aceasta este o veste bună și pentru bărbații care au cancer de prostată și care urmează să decidă ce fel de stil de viață adoptă pentru a-ți crește șansa de supraviețuire a acestei boli maligne, spune dr. Stacey Kenfieldová de la Universitatea Harvard.În plus față de exercițiile fizice regulate intensive, bărbații beneficiază și de o activitate sexuală regulată.

Bărbații, potrivit unui alt studiu de la harvard, au făcut sex care se termină în orgasm și ejaculare de cel puțin cinci ori pe săptămână.Numai după al cincizecilea an de viață va avea aproximativ jumătate din probabilitatea mai mică de cancer de prostată decât acei bărbați care sunt implicați în sex doar o dată pe săptămână sau într-o frecvență chiar mai mică!

Glanda prostatică-glanda prostatică este localizată la bărbați chiar sub vezică, iar într-o stare normală este de dimensiunea unui castan. Ea secretă lichid, care, în opinia generală, ajută la ejacularea spermei să pătrundă în colul uterin.Dificultățile apar de îndată ce prostata se umflă sau devine inflamată.Dificultăți de prostate.

Hiperemia prostatică provoacă dificultăți tipice la urinare, deoarece această glandă se montează direct pe uretra, drenând urina din vezică. Simptomele tipice ale unei prostate mărite sunt nevoia urgentă frecventă de a face pipi, mai ales noaptea, urinare intermitentă dificilă, incapacitatea de a goli întreaga vezică, un flux slab de urină sau doar picurare, arsură în timpul urinării, durere în spatele scrotului sau ejaculare dureroasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *