NATURAL DIABETES TREATMENT-DIABET: 19 DIABET NATURALE MEDICAMENTE

După atac de cord și cancer, diabetul este cea mai frecventă boală de astăzi. Este vorba despre o tulburări metabolice cronice și incurabile caracterizate prin hiperglicemie, care este în mod constant un nivel ridicat de glucoză în sânge.

Diabetul sau diabetul se referă la bolile endocrine și se crede că stilul de viață modern a dus la creșterea constantă a numărului de pacienți. Diabetul apare atunci când pancreasul gastric nu produce suficientă insulină hormonală. Insulina este necesară și are o funcție în organism pentru a furniza zahăr din sânge către celule. Când un om nu suferă de diabet, corpul său descompune alimentele în componente inactive în timpul și imediat după masă.

Hidrații de Carbon sunt transformați în zaharuri, adică glucoză, care este necesară pentru ca organismul nostru să creeze energie. Glucoza este apoi absorbită în sânge, iar nivelurile ridicate de zahăr din sânge în pancreas dau un indiciu că produce insulină.

Insulina ia glucoza din sânge în celulele corpului nostru. Glucoza este apoi transformată instantaneu în energie sau stocată în ficat și mușchi pentru o utilizare ulterioară. După 2-4 ore, nivelul glucozei din sânge este din nou scăzut, iar organismul folosește energia stocată anterior.

La persoanele cu diabet zaharat, metabolismul funcționează diferit.

După mâncare, pancreasul nu poate produce suficientă insulină sau nu poate rezista efectelor insulinei. Atunci când nu există suficientă insulină, nivelul glucozei crește în sânge și apoi trece în urină și este aruncat din corp, iar corpul este lăsat fără capacitatea de a-l prelucra în energie. Creșterea pe termen lung a zahărului din sânge poate provoca multe boli grave.

Diabetul de tip 1 și diabetul de tip 2 pot apărea.

  • diabetul de tip 1 Este cea mai severă formă de diabet. Pancreasul nu produce suficientă insulină sau deloc. Cel mai adesea, acest tip se găsește la copii și tineri, dar poate apărea în toate categoriile de clasă. Tratamentul este necesar din prima zi în care boala este stabilită, precum și controlul strict al nivelului de glucoză din sânge, o dietă specială pentru diabetici și o activitate fizică crescută.
  • diabetul de tip 2 este mai frecvent și apare la persoanele cu vârsta peste 40 de ani și la persoanele cu obezitate. Pancreasul nu produce suficientă insulină sau organismul a încetat să răspundă la acest hormon. Pacienții trebuie să utilizeze medicamente antidiabetice, să regleze greutatea corporală, să aibă o dietă specială și o activitate fizică moderată sau crescută.

Obiceiurile de viață mai sănătoase și reglarea greutății corporale pot fi adesea suficiente pentru a lupta împotriva bolii. Diabetul zaharat apare la femeile gravide și, de obicei, dispare http://femeiaviitorului.ro/suganorm-remediu-natural-pentru-tratarea-problemelor-cu-diabet-zaharat/ după naștere. Diabetul de tip 2 este mai frecvent decât 90% dintre diabetici, în timp ce diabetul de tip 1 este mai puțin frecvent, doar 10 %. Alte tipuri de boli sunt foarte rare și sunt adesea rezultatul luării anumitor medicamente sau apar în anumite boli, în special în cele endocrine.

SIMPTOMELE DIABETULUI-DIABET

Unele dintre simptomele diabetului de tip 1 sunt:

  • a senzație puternică de sete, a
  • gură uscată specifică,
  • urinare excesivă,
  • pacienții pierd în greutate și simt foame constantă și trebuie să mănânce.

De asemenea, puteți prezenta oboseală, dureri de stomac, vânătăi, respirație urâtă “pe mere” sau un miros similar de urină. Un miros specific de urină pe acetonă sau mere este un simptom grav și un semnal de alarmă pentru a merge la medic, deoarece unul dintre indicii intră într-o comă diabetică. Diabetul de tip 1 se dezvoltă brusc.

Unele dintre simptomele diabetului de tip 2:

  • a diabeticul este Goji, nu slab și se simte constant obosit, somnoros și slab, există
  • nici un miros specific de acetonă,
  • urinarea copioasă apare,
  • și îi este sete.

Prin creșterea treptată a nivelului de zahăr din sânge, veți recunoaște, de asemenea, caracteristica “blush diabetic” pe obraji. Diabetul de tip 2 se dezvoltă mai lent.

CAUZA DIABETULUI-DIABET

Boala de zahăr poate fi ereditară. Se transmite direct de la părinți la copii. Acest lucru nu înseamnă că fiecare copil va avea diabet dacă are părinți sau că îl vor avea deloc. Ereditatea bolii depinde de mulți factori. În plus, diabetul poate apărea chiar dacă cineva nu a avut niciodată boala în istoricul familial. Obezitatea este cea mai frecventă cauză de diabet sau diabet.

Cercetările arată că până la 60% dintre diabetici sunt obezi. Persoanele obeze prezintă o scădere a sensibilității celulelor beta pancreatice în timp, astfel încât acestea nu produc suficientă insulină, ceea ce duce la o mai mică livrare a glucozei în celule și acumularea în sânge.

Diverse boli pot declanșa apariția diabetului atunci când apare ca o complicație sau o boală secundară. Acest lucru se aplică alcoolismului, cancerului sau bolii pancreatice, cu tulburări endocrine cum ar fi acromegalia, hipertiroidismul, sindromul Cushing, precum și hemocromatoza și unele boli virale.

Acest lucru se întâmplă la persoanele care utilizează medicamente pentru boli reumatice, medicamente pentru boli respiratorii cronice, pentru boli de rinichi și piele, unele medicamente pentru alergii și medicamente pentru scăderea tensiunii arteriale și eliberarea fluidelor. Contraceptivele orale pot afecta creșterea nivelului de glucoză din sânge.

Un stil de viață dezordonat care provoacă consumul frecvent de dulciuri, puțină activitate fizică și consumul excesiv de alcool crește riscul de îmbolnăvire:

  • Alte cauze ale diabetului includ
  • menopauza,
  • stresul,
  • infecții frecvente,
  • răcelile și inflamația,
  • precum și nașterea copiilor mari
  • și chirurgia poate fi cauza diabetului.

DIAGNOSTICUL DIABETULUI SAU DIABETULUI

Glicemia (nivelul glucozei din sânge) este principalul parametru pentru efectuarea unui diagnostic. Valorile normale dimineața (pe stomacul gol) variază de la 3,9 la 6,1 mmol / l. Un nivel de glucoză din sânge peste această limită sau mai mare de 7,2 mmol / l indică o formă de diabet.

Și detectarea acetonului în respirație poate ajuta, deoarece în formele mai severe de diabet, acidul anatoxina este transformat în acetonă. Glucoza din urină este un semn al diabetului zaharat. Dovezile calitative ale glucozei în urină, examinarea folosind benzi de testare și dovezi ale cetonelor în urină pot ajuta la diagnosticarea diabetului.

TRATAMENTUL DIABETULUI-DIABET

Pentru ambele tipuri de diabet, trebuie să vă reglați greutatea corporală (dacă sunteți obez), să reglați obiceiurile nesănătoase, să vă schimbați dieta, să creșteți activitatea fizică și să reduceți (sau să eliminați) consumul de alcool.

În funcție de vârstă, severitatea bolii, nutriție și fitness, medicul poate prescrie o dietă cu insulină, medicamente cu o dietă sau doar o dietă.

NUTRIȚIA PERSOANELOR CU DIABET ZAHARAT-DIABET ZAHARAT

Ce aveți nevoie pentru a evita persoanele cu diabet?
Principalele direcții pentru o dietă diabetică sau diabetică ar trebui să fie evitarea făinii albe, a alimentelor grase, desigur, și a zahărului.

Împingeți pâinea din făină albă, rulouri, afide și toate testele de grăsime și astenikov. De asemenea, se taie în jos pe feluri de mâncare de cartofi și chips-uri de cartofi.

Carnea grasă, produsele din carne, carnea conservată, peștele gras sunt complet aruncate și, uneori, în cantități mai mici, mănâncă carne de porc mai rară, jigerika și, foarte rar, mănâncă puțin Pavlak și gălbenuș.

Evitați mâncarea picantă și cârnații. Evitați utilizarea grăsimilor animale, a uleiului rafinat de calitate scăzută, a brânzeturilor sărate, a brânzeturilor dulci, a untului și a fructelor dulci, cum ar fi struguri, banane, smochine, struguri uscați și urma. Diabetul ar trebui să mănânce din ce în ce mai des. Luați cantitatea de fructe care se potrivește cu pumnul, cantitatea de salată care se potrivește cu doi pumni și cantitatea de carne și pâine care este dimensiunea palmei.

Există anumite alimente care ajută la prevenirea cancerului?

Mass-media raportează frecvent știri despre legăturile dintre consumul unui anumit aliment și riscul de a face cancer și nu există o zi în care să nu se vorbească despre alimente ca element cheie capabil să prevină sau chiar să vindece boli, inclusiv cancerul.

Dar, de asemenea, se întâmplă ca un aliment prezentat ieri ca fiind “bun”, deoarece protejează împotriva unei tumori, să fie numit mai târziu” rău”, deoarece un nou studiu a arătat că, în schimb, crește riscul de îmbolnăvire. Cine să creadă în astfel de cazuri? Cum este posibil ca același aliment să genereze rezultate opuse în două studii diferite? Întrebarea este complexă, dar un lucru este sigur: nici un aliment nu este bun în sine, iar când vine vorba de legătura dintre nutriție și cancer, există multe variabile în joc și nu este ușor să ajungem la o concluzie definitivă.

Ce se studiază atunci când se analizează efectul unui aliment asupra corpului?

Ce se studiază atunci când se analizează efectul unui aliment asupra corpuluiUna dintre primele probleme legate de studiile nutriționale se referă la complexitatea a ceea ce este examinat. Un aliment este compus dintr-un număr infinit de substanțe și, de asemenea, atunci când îl identificați pe cel care ar putea avea un efect anti-cancer (cum ar fi, de exemplu, antioxidanții din fructe și legume), efectul final al consumului respectivului aliment este dat și de interacțiunea cu alte componente (de exemplu, zaharurile din fructe, fibre vegetale etc.).

În plus, unele studii privind ingredientele active de origine alimentară efectuate în celule sau animale de laborator utilizează concentrații de substanțe greu accesibile cu o alimentație normală. Cu toate acestea, atunci când cercetătorii încearcă să sintetizeze compuși naturali, să-și mărească concentrația și să-i propună sub formă de suplimente alimentare, adesea nu mai obțin aceleași beneficii găsite printre cei care au consumat întregul aliment în versiunea sa naturală.

Cum sunt studiate efectele alimentelor individuale asupra sănătății umane?

Cum sunt studiate efectele alimentelor individuale asupra sănătății umaneMajoritatea studiilor de nutriție folosesc instrumentele epidemiologiei. Aceasta înseamnă că selectați o populație căreia i se cere să-și amintească ce au mâncat în trecut și pentru cât timp (studiu retrospectiv) sau li se cere să înregistreze tot ce mănâncă din momentul începerii studiului și timp de mulți ani (studiu prospectiv). Al doilea tip de studiu este mai fiabil, deoarece elimină parțial problema” găurilor de memorie ” sau a amintirilor Selective (o caracteristică cognitivă comună tuturor oamenilor este așa-numita părtinire de selecție, așa că avem tendința de a subestima greutatea comportamentelor despre care știm că sunt inadecvate sau nesănătoase).

Cu lista a ceea ce fiecare participant a mâncat în mână, epidemiologii observă ce s-a îmbolnăvit și încearcă să identifice corelații semnificative, adică să afle dacă cei care se îmbolnăvesc cu o anumită tumoare (sau, invers, cei care nu se îmbolnăvesc) sunt un consumator obișnuit al unui anumit aliment.

O corelație, totuși, nu dovedește o legătură de cauză și efect. Corelațiile pot fi o coincidență, un caz. Din acest motiv, este necesar ca posibila legătură dintre cauză și efect să fie dovedită experimental. De exemplu, faptul că substanțele antioxidante pot avea un efect anti-cancer ar putea fi justificat de faptul că oxidarea este unul dintre mecanismele bine cunoscute de deteriorare a celulelor; fibrele reduce timpul de contact dintre peretele intestinal și substanțe toxice care se dezvolta de la putrefacție a alimentelor, iar acest lucru ar putea justifica acțiunea lor în reducerea cancerului de colon; carnea roșie conține fier hem, un oxidant puternic, iar această cunoaștere poate sprijini corelație între creșterea anumitor tipuri de cancer și consumatorii de cantități mari de carne roșie.

Fiecare dintre aceste ipoteze, pentru a fi considerată o dovadă a unei corelații între un aliment și un efect sănătos sau dăunător, trebuie consolidată cu date experimentale. Dar chiar și acest lucru nu este simplu, deoarece substanțele și alimentele își exercită efectele împreună cu o infinitate de alți compuși. Din toate aceste motive, este dificil să se obțină răspunsuri clare care să permită indicarea într-un singur aliment a cauzei posibile a unei boli sau a soluției de prevenire.

Cum pot fi comparate studiile între ele?

Cum pot fi comparate studiile între eleAtunci când o cercetare se referă la un aliment întreg și la proprietățile sale – de exemplu broccoli, considerat în general o armă eficientă de prevenire-trebuie clarificat ce înseamnă cercetătorii atunci când spun că “consumul de broccoli previne cancerul”. După cum am menționat deja, alimentele sunt compuse din mai multe substanțe, iar cea benefică poate fi doar una sau o combinație prezentă numai în acel produs. În plus, termenul “porție” nu are același înțeles pentru toată lumea și, prin urmare, este esențial să încercăm să înțelegem câte broccoli au mâncat de fapt pe cei care au obținut un beneficiu din acest consum. De aceea, luarea în considerare a rezultatelor unui singur studiu pentru a clarifica relația dintre alimente și cancer poate fi confuză.

Ajutorul în rezolvarea îndoielii vine din statistici și din activitatea experților, conștienți de limitările unui singur studiu, ei încearcă să reunească toate informațiile disponibile, publicate în literatura științifică, pentru a ajunge la o concluzie mai fiabilă decât a face un exercițiu pentru colectarea tuturor datelor (revizuire sistematică) printr-un instrument statistic numit meta-analiză.

Cel mai important mesaj care apare din nou și din nou este întotdeauna același: niciun aliment, singur, nu are efect anti-cancer; unele alimente (cum ar fi carnea roșie sau alcoolul) au efectul opus, crescând riscul de îmbolnăvire, dar și în acest caz, mărimea riscului depinde de factori individuali genetic și legat de comportamentele și obiceiurile complexe. Este întreaga dietă, combinată cu activitatea fizică și obiceiul de fumat sau nu, care poate face cu adevărat o diferență, nu mâncarea unică. Deci, chiar dacă un aliment pe care l-am consumat până în prezent se va dovedi a fi mai puțin benefic decât se aștepta în viitor, efectul general asupra sănătății noastre poate să nu fie deosebit de important.Printre diferitele diete disponibile, cea mediteraneană, bazată pe legume, cereale integrale, pește, ulei de măsline și puține proteine animale, pare încă una dintre cele mai bune.

Impactul tensiunii arteriale asupra sănătății

Tensiunea arterială este cel mai important factor de risc pentru accident vascular cerebral, pentru infarct miocardic, arteriopatii periferice, insuficiență renală cronică, retinopatie. Nivelurile de presiune prezic, de asemenea, mortalitatea totală, speranța de viață și, de asemenea, ajută la prezicerea cauzelor non-cardiovasculare de deces. 10 mmHg mai puțină tensiune arterială sistolică sau 5 mmHg mai puțină tensiune arterială diastolică explică reducerea riscului de accident vascular cerebral cu 40%, cea a atacului de cord și a altor patologii coronariene cu 20-25%; prin urmare, reducerea tensiunii arteriale medii la populație reduce riscul de a dezvolta accident vascular cerebral, infarct miocardic și alte boli coronariene, insuficiență cardiacă, fibrilație atrială, boli legate de îmbătrânire (demență și dizabilitate) și de a muri din cauze cardiovasculare.

Tensiunea arterială sistolică este în bărbați cu vârste între 35-69 de ani cel mai important factor în calculul global de risc cardiovascular la 10 ani, cuantificabile prin cărți de risc și riscul individual de scor.

Nimic de la sine înțeles: ce este tensiunea arterială? Și cum se măsoară?

Nimic de la sine înțeles ce este tensiunea arterială Și cum se măsoarăTensiunea arterială este forța exercitată de sânge pe peretele arterelor atunci când inima se contractă și sângele trece în artere, sângele presiune mai mare, “sistolică” sau maximă; între o bate și mai mult inima se umple cu sânge și înregistrați tensiunea arterială mai mică, “diastolică” sau minime. Măsurarea presiunii este înregistrată la nivelul periferic, de obicei în brațul drept, într-o poziție așezată cu ajutorul sfigmomanometrului cu mercur și a fonendoscopului. Tensiunea arterială trebuie măsurată folosind o procedură standardizată care necesită utilizarea corectă a instrumentului de măsurare și cel puțin două măsurători efectuate la câteva minute distanță (vizionați videoclipul pe site-ul web al proiectului Heart).

Conform clasificării JNC 7 (Comitetul Național mixt pentru prevenirea, detectarea, evaluarea și tratamentul hipertensiunii arteriale):

  • o presiune sistolică mai mică de 120 mmHg și o presiune diastolică mai mică de 80 mmHg sunt considerate ” normale”
  • o presiune sistolică între 120 și 140 mmHg sau o presiune diastolică între 80 și 90 mmHg este considerată ” pre-hipertensiune”
  • vorbim despre “hipertensiune arterială” atunci când valorile presiunii sistolice depășesc 140 mmHg sau cele ale presiunii diastolice de 90 mmHg.

În estimează că cel puțin 15 milioane de persoane au o tensiune arterială ≥160 mmHg sau sunt în tratament antihipertensiv. Deoarece creșterea tensiunii arteriale nu este în mod normal percepută, cu excepția cazului în care apar complicații clinice, se recomandă măsurarea tensiunii arteriale cel puțin o dată pe an.

Valorile presiunii și riscul cardiovascular

Valorile presiunii și riscul cardiovascularDefiniția hipertensiunii arteriale este operativ pentru practica clinică, pentru a identifica condițiile în care există un exces de risc, în fapt, riscul de boli cardiovasculare crește progresiv pe măsură ce tensiunea crește liniar și continuu: cea mai mare presiunea, cu atat mai mare riscul de a se îmbolnăvi. Mai multe studii epidemiologice au demonstrat importanța tensiunii arteriale ca factor de risc chiar și atunci când nivelurile de presiune care sunt doar moderat ridicate și s-a estimat că aproape o treime din decesele cauzate de boli coronariene atribuite tensiunii arteriale sunt printre subiecții care nu sunt considerați hipertensivi, deoarece este mai numeroasă în populație.

Tensiunea arterială trebuie, de asemenea, monitorizată în mod regulat în raport cu alți factori de risc (colesterol, zahăr din sânge, greutate, obiceiul de fumat) și trebuie menținută la niveluri dorite prin adoptarea unui stil de viață sănătos și, dacă este necesar, prin administrarea de terapii specifice.

Importanța stilului de viață

Importanța stilului de viațăAdoptarea unui stil de viață sănătos nu numai că contribuie în mod eficient la readucerea valorilor presiunii în cadrul normei, dar le permite să fie menținute la niveluri dorite pe tot parcursul vieții. Stilul de viață sănătos implică, de asemenea, reducerea și controlul altor factori de risc, care sunt colesterolul, excesul de greutate/obezitatea și obiceiurile de fumat, permițând reducerea riscului cardiovascular global.

Astăzi se demonstrează că un stil de viață sănătos din copilărie (prevenirea primordială) este important pentru prevenirea nu numai a bolilor cardiovasculare, ci și pentru o mare parte a bolilor cronice-degenerative. A avea un stil de viață sănătos înseamnă:

  • urmați în mod regulat o dietă variată și echilibrată, bogată în fibre (fructe, legume, leguminoase, cereale, în special cereale integrale) și pește, sărace în grăsimi saturate (cele de origine animală, carne roșie, mezeluri, brânzeturi) și nu prea “bogate” în calorii. Legumele și fructele sunt foarte importante deoarece, pe lângă faptul că sunt bogate în fibre, conțin vitamine și săruri minerale, cum ar fi potasiul, esențiale pentru o bună funcționare a organelor (o putere de acest fel era tipică zonei mediteraneene la începutul anilor ‘ 60)
  • reduceți cantitatea de sare adăugată la feluri de mâncare: alimentele conțin deja în mod natural o anumită cantitate de sare, astfel încât adăugarea pentru a face alimentele “gustoase” nu este necesară, cu excepția dozelor modeste. Cantitatea de sare de masă pe care o luați în timpul zilei nu trebuie să depășească 5 grame pe zi. Trebuie avut în vedere că cantitatea de sare introdusă cu dieta depinde atât de cantitatea de sare adăugată la prepararea alimentelor sau prezentă în alimentele preambalate, cât și de cantitatea de alimente luate. Pentru mai multe, citiți datele privind consumul de sare de italieni și de intervenție și prevenire în studiul “consumul de sare în populația adultă în italia”, publicat în iulie 2012 privind Epicentrul și focus “a Proiectului Minisal-Girsci” de Chiara Donfrancesco și Simona Giampaoli (Cnesps-Iss), Pasquale Strazzullo și Ferruccio Galletti (Universitatea din Napoli Federico II), Daniela Galeone (ministerul Sănătății)
  • limitați consumul de alcool (nu mai mult de un pahar de vin pe zi pentru femei și până la două pentru bărbați); alcoolul, împreună cu grăsimea este nutrientul cel mai caloric (1 g de alcool conține 7 kcal ,paharul mediu de vin roșu conține aproximativ 120 kcal; 1 lingură ulei de măsline extravirgin conține 108 kcal)
  • mențineți forma de greutate, adică indicele de masă corporală între 18 și 24 kg / m2 (indicele de masă corporală este un indicator care ia în considerare greutatea și înălțimea împreună)
  • exercitați în mod regulat (mersul pe jos cel puțin 30 de minute pe zi într-un ritm rapid sau ciclism sau sport de cel puțin 3-5 ori pe săptămână)
  • renunțe la fumat
  • învață să gestionezi stresul: viața fără stres este dificilă, dar intensitatea este mai mult sau mai puțin puternică a factorilor externi care pot provoca (zgomot, dificultăți la locul de muncă, probleme familiale sau sănătate), precum și diferitele capacități de reacție sau rezistență ale fiecăruia dintre noi, pot facilita sau împiedica impactul negativ asupra sănătății.

Terapie

Atunci când tensiunea arterială este foarte mare, este necesar să se intervină cu terapia medicamentoasă stabilită de medicul sau specialistul curant după luarea în considerare a valorii presiunii sistolice și diastolice, prezența anumitor patologii, prezența altor factori de risc, familiaritate. Odată stabilit cel mai potrivit medicament, terapia trebuie menținută pe tot parcursul vieții. Stilul de viață sănătos trebuie totuși adoptat întotdeauna chiar și atunci când este necesară terapia medicamentoasă, care este evaluată de medic și pe baza altor factori de risc și a prezenței oricăror leziuni ale organelor. Citiți și studiul aprofundat “abordări personalizate pentru obiective comune” de Barbara de Mei (unitatea de comunicare și formare, Cnesps-Iss).

Hipertensiunea arterială este, prin urmare, o condiție de risc în mare măsură prevenibilă și modificabilă prin intervenții asupra populației generale și a persoanelor cu risc ridicat. Strategia preventivă trebuie să țină seama de faptul că majoritatea evenimentelor cardiovasculare se manifestă în intervalul mediu al distribuției riscului, deoarece, în ciuda riscului este mai mic, cu atât este mai mare numărul populației și, prin urmare, numărul evenimentelor este mai mare.

El estrés de cuarentena reduce sus defensas inmunitarias: aquí están los alimentos (insospechados) que lo hacen más fuerte y más feliz

Durante este período de cuarentena, todos habrán experimentado momentos de desaliento, debido a un confinamiento forzado en el hogar y la incertidumbre del futuro. Es absolutamente normal alternar momentos de tranquilidad con momentos de ansiedad. El ser humano nació para la socialidad y ser privado de ella, puede conducir a desequilibrios en el estado de ánimo, no menos graves que los físicos.

Es importante mantener su estado de ánimo bajo control, tratar de mantenerlo alto, ya que ayuda al sistema inmunológico a protegerse y hace que el organismo sea más fuerte.

¿Qué se puede hacer, entonces, para ayudar al estado de ánimo a permanecer (casi) siempre en la parte superior?

¿Qué se puede hacer, entonces, para ayudar al estado de ánimo a permanecer (casi) siempre en la parte superiorGracias a una dieta saludable y dirigida y la elección de los alimentos adecuados, puede recuperar su buen estado de ánimo e inmediatamente sentirse más relajado y sereno, incluso en cuarentena. La nutrición, puede convertirse en un excelente aliado para el bienestar físico psicológico, incluso durante el encarcelamiento. Además de proporcionarnos ciertos nutrientes, la acción de” comer ” distrae el cerebro, puede ser motivo de agregación, puede enseñar nuevas prácticas en la cocina. En resumen, la comida siempre ha sido el primer aliado del hombre para su felicidad.

¿Qué hacer específicamente en este período? Es importante disfrutar de alimentos saludables, que nos puedan alimentar eficazmente. Especialmente en este período de cuarentena es importante no atracones: cerrado entre las cuatro paredes es fácil caer en la tentación al abrir la despensa, un poco por aburrimiento un poco por sensación de frustración. Por lo tanto, la recomendación de todos los médicos es acompañar una dieta saludable a una actividad física constante, permitiéndose un pequeño tabaco saludable de vez en cuando.

Pero, ¿cuáles son los alimentos que alivian la ansiedad y el estrés?

Pero, ¿cuáles son los alimentos que alivian la ansiedad y el estrésLa naranja es un cítrico que es muy bueno para el cuerpo gracias a su rico contenido en vitaminas. Tanto la pulpa como la cáscara de hecho ayudarían a combatir el insomnio, la ansiedad, el estrés, el nerviosismo y la fatiga que se produce especialmente en este período de cuarentena. Si por un lado ayuda a relajarse profundamente, por otro también es esencial ser enérgico porque estimula la síntesis en el cerebro de adrenalina. Cómelo como aperitivo o use la cáscara para perfumar el medio ambiente.

Fruta seca para producir más serotonina

La fruta seca, además de deliciosa, es una fuente muy rica de triptófano, el aminoácido precursor de la serotonina (que es la hormona de la felicidad). Un puñado de frutos secos (almendras, anacardos, avellanas, nueces, pistachos – todos sin sal o azucarados, recomiendo! por lo tanto, un día daría un latigazo de buen humor y tonificaría el espíritu casi tan eficazmente como una droga. Además, el alto contenido de vitamina B6, magnesio y omega 3, las llamadas grasas buenas, hace que la fruta seca sea muy adecuada en caso de depresión de cuarentena

Chile para producir más endorfinas

Las especias también son muy importantes,y el chile, con sus propiedades, está en la posición de la pole. ¿Sabías que las personas cuya cocina usa mucho chile, rara vez son propensas a la depresión? Esta especia picante, de hecho, estimularía el sistema nervioso para liberar endorfinas naturales. También mejora la circulación, libera las vías respiratorias gracias al contenido de vitaminas A, C, E y del Grupo B y logra dar una explosión de alegría incluso si estamos en cuarentena, gracias a su inconfundible sabor picante.

Albahaca para calmarse inmediatamente

Albahaca para calmarse inmediatamenteRica en sales minerales como el potasio y el hierro, la albahaca ayuda a controlar la frecuencia del latido del corazón, equilibra la presión arterial y por lo tanto causa una mayor cantidad de oxígeno en la sangre. Solo huele su inconfundible aroma para notar que esta hierba tiene una acción calmante inmediata en la mente. Y si te gusta tanto, un plato de pasta con pesto te lo podemos dar, especialmente en cuarentena!

Chocolate para combatir la tristeza

El antidepresivo por excelencia. ¿Cuántas veces, llorando, hemos comido barras enteras y cucharadas de crema para untar? El chocolate estimula la producción de endorfinas en el cuerpo y libera serotonina en el cerebro, es natural sentirse mejor después de comerlo. El chocolate negro en particular, consumido en pequeñas cantidades no engorda y da un momento de placer intenso. Los flavonoides del chocolate ayudan a la concentración y promueven la calma, mientras que los antioxidantes naturales contenidos en el cacao son ricos en propiedades beneficiosas. Ponga un cubo en él para el desayuno y usted será cargado todo el día!

Diferitele tipuri de tratamente pentru cancerul de prostată

Prostata este o glandă masculină a cărei funcție principală este de a produce un fluid care intră în compoziția spermei. Este locul de dezvoltare a unuia dintre cele mai frecvente tipuri de cancer la om.Ce este prostate.Prostata este o glandă masculină care face parte din sistemul reproductiv masculin.Acesta este situat în pelvisul mic, chiar sub vezică și în fața rectului. Are forma și dimensiunea unui castan și cântărește 20-25 de grame.

Este accesibil direct pentru examenul clinic prin

Este accesibil direct pentru examenul clinic prinAtingere rectală.Format din patru lobi anterior, median, lateral, posterior, acest organ este mărginit pe fiecare parte de nervii erectili sau numite benzi, care sunt esențiale pentru erecție.Dezvoltarea și funcționarea acestuia încep la pubertate, sub dependența hormonilor sexuali masculine sau androgeni. Cel mai important dintre acești hormoni este testosteronul, care este produs în principal de testicule.Rolul principal al prostatei este de a produce lichid de prostată. Acest fluid, care reprezintă o treime din volumul spermei, joacă un rol în supraviețuirea, maturarea și mobilitatea spermei, produse de testicule.

Prostata poate avea, de asemenea, un efect indirect asupra funcției urinare. La intersecția tractului urinar și genital, acesta este într-adevăr traversat de sus în jos de uretra care provine de la baza vezicii urinare și care permite evacuarea urinei și a spermei. Prin urmare, o creștere a volumului său poate comprima tractul urinar.Ce este cancerul de prostate.Cancerul de prostată este o tumoare care progresează de obicei lent, din celulele din glanda prostatică care au devenit anormale.

În funcție de evoluția bolii, vorbim despre tumora localizate, atunci cand cancerul este limitat la prostate cancer avansat local, când tumora a început să atingă capsula prostatei și organele adiacente tumora cu implicarea ganglionilor limfatici, când ganglionii limfatici din regiunea prostatei sunt afectați cancer metastatic, atunci când sa extins la alte organe îndepărtate.Cancerul de prostată nu trebuie confundat cu adenomul hipertroficprostatic numit și adenomprostatic.

Această patologie ușoară este extrem de frecventă

Această patologie ușoară este extrem de frecventăLa bărbații cu vârsta peste cincizeci de ani, ceea ce duce la tulburări ale funcției urinare.Adenomul de prostată nu este o tumoare malignă și nu degenerează în cancer. În schimb, cele două boli pot coexista la același pacient.Prostata este o mică glandă în formă de castan, care ocupă un loc strategic în anatomia masculină. Acesta cântărește aproximativ 20 de grame la tineri și crește odată cu vârsta. Ea afectează urinarea și sexualitatea.Prostata este localizată sub vezică, în fața rectului.

Înconjoară uretra, canalul care îndepărtează urina din vezică. Produce secreții care permit spermei să rămână fertilizante până când se întâlnesc cu ovocitul. Dar asta nu este totul, prostata participă, de asemenea, la buna funcționare a ejaculării. Deoarece secrețiile de prostată sunt mai întâi stocate în veziculele seminale, apoi amestecate cu sperma înainte de a fi evacuate la momentul potrivit prin uretra.Printre problemele întâlnite frecvent de bărbați se numără adenomul de prostată și cancerul de prostată, care sunt două lucruri diferite.

Vorbim despre adenom atunci când partea centrală a glandei se umflă, apoi comprimă uretra care trece prin ea, deci probleme urinare.Cancerul de prostată, pe de altă parte, se dezvoltă mai degrabă din zona periferică a glandei. Este un cancer foarte, foarte lent.În cazul adenomului de prostată, cea mai comună tehnică este laserul. Dar în Bordeaux, se folosește o nouă metodă, un fel de ridicare a prostatei.

Această tehnică autorizată în franța din  are un avantaj

Această tehnică autorizată în franța din  are un avantajAcela de a nu provoca modificări ale ejaculării după intervenție.Cu această tehnică inovatoare, chirurgul trece exclusiv prin căi naturale. Prostata rămâne în vigoare și, prin urmare, toate funcțiile asociate prostatei sunt păstrate, în special ejacularea, care este de obicei deteriorată prin tehnici chirurgicale convenționale.Cu hiperplazia prostatică benignă, prostata interferează cu trecerea urinei, iar vezica devine iritabilă.

Scopul intervenției este, prin urmare, de a pune un implant în inima prostatei. Acest implant este capabil să comprime mecanic țesuturile fără a mutila prostata. În funcție de pacienți, sunt necesare două până la patru implanturi pentru a restabili un diametru al canalului uretrei suficient pentru trecerea urinei.Dacă primele rezultate ale acestei tehnici sunt încurajatoare, eficacitatea pe termen lung este încă puțin cunoscută.

Costul acestei tehnici este de 500 de euro pe implant, nerambursat de securitatea socială în acest moment.Tulburări de erecție și ejaculare, dificultăți în găsirea drumului spre orgasm, pierderea încrederii în sine.După operația de prostată ca parte a tratamentului cancerului, sexualitatea este întoarsă cu susul în jos. Medicamentele pot fi prescrise, dar soluțiile nu se termină acolo.

După o prostatectomie radicală îndepărtarea prostatei, există întotdeauna consecințe asupra vieții sexuale. În primul rând, nu mai există ejaculare. În al doilea rând, va exista întotdeauna un impact mai mult sau mai puțin semnificativ, mai mult sau mai puțin lung asupra calității erectile, spune dr.Marc Galiano, chirurg urologic.